Celebrul cantaret Justin Timberlake a declarat ca fumeaza canabis cu regularitate, pentru a-si "deconecta" creierul,

Artistul, in varsta de 30 de ani a fost surprins de camerele de filmat in timp ce se afla sub influenta drogurilor, in 2003, intr-un episod din emisiunea "Punk'd" difuzata de postul MTV.

Intrebat de reporteri daca fumeaza canabis si in prezent, Justin Timberlake a spus: "Da, absolut. Marijuana ma face sa ma opresc din gandit, iar eu am un creier care are nevoie, uneori, sa fie deconectat. Anumite persoane sunt mai bune atunci cand sunt drogate", scrie mirror.co.uk.

Vorbind de trecut si de prezent, Justin i-a luat apararea si fostei sale prietene, Britney Spears, despre care multi spun ca nu mai canta la fel de bine ca in anii trecuti. Acesta a insistat pe faptul ca nici el nu mai poate face aceleasi lucruri ca in "tinerete".

"Daca urmariti un videoclip al meu din 2003, veti vedea ca acum nu as mai putea face asa ceva", a declarat acesta intr-un interviu acordat revistei Playboy.


Justin Timberlake, care in ultimul timp a acordat mai multa atentiei carierei de actor, a negat zvonurile potrivit carora ar fi inselat-o pe fosta lui iubita, Jessica Biel, cu Mila Kunis, partenera lui din filmul "Friends with Benefits".

"Nu este adevarat. O astfel de afirmatie nu este demna sa primeasca un raspuns. Aceste presupuneri sunt niste prostii", a spus artistul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.