Monica Bellucci, in varsta de 46 de ani, celebra pentru rolurile sale care au starnit controverse, a pozat nud pentru revista Elle.

Aceasta nu este prima lectie de frumusete pe care ne-o da actrita. Anul trecut in octombrie a pozat in costum de baie la doar cinci luni de cand a dat nastere celui de-al doilea copil al sau.

Actrita dezvaluie ca nu tine diete si mananca tot ce pofteste, iar atunci cand vrea sa slabeasca, ii este foarte usor.

"Daca am un rol pentru care trebuie sa slabesc, manac carne, peste, legume si slabesc imediat. Dar preferatele mele sunt rolurile pentru care trebuie sa ma ingras", declara Monica pentru revista Men's style.


Sursa foto: elle.fr

  • Monica Bellucci s-a nascut pe 30 sepembrie 1964 in Città di Castello, Perugia, Italia. Este considerata una dintre cele mai frumoase actrite europene.

Potrivit mediafax.ro, initial, a inceput o cariera in domeniul juridic, dar, in timp ce era studenta a lucrat ca fotomodel. A debutat ca actrita in 1990, pe posturile de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscuta in 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola.

Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat in "Malena" (2000), "Under suspicion" (2000), "Le Pacte des loups" (2001), dar si in socantul "Irreversible", de Gaspar Noe, alaturi de sotul sau, actorul Vincent Cassel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.