Designerii au stabilit tendintele pentru sezonul de vara din 2011. Afla cum trebuie sa te imbraci pentru a fi in pas cu moda.

  • Look romantic si culori indraznete

Potrivit creatorilor de moda, anul 2011 este unul indraznet, atat in ceea ce priveste tinutele de zi cu zi, cat si cele pentru plaja. Designerii ne propun sa optam pentru culorile rosu, crem sau portocaliu, iar daca vrem sa atragem atentia, o vom face negresit prin tinute cu imprimeuri, fie florale sau cu elemenete grafice.

Accesoriile sunt de asemenea un must have al sezonului, cu precadere cele hand-made, care asigura un look exotic tinutei, potrivit pentru sezonul de vara
. Nu uitati de palaria de paie si sandalele de piele. Cat despre costumele de baie, indrazniti sa le purtati pe cele mai colorate, in nuante de galben, albastru si rosu.

Tot in aceasta vara, revine in tendinte si look-ul anilor 70, romantic si feminin, destinat fustelor si rochilor lungi cu imprimeuri dintre cele mai diverse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.