Madonna va intra luna viitoare in studiouri pentru a inregistra un nou album, a anuntat managerul artistei americane.

Guy Oseary a confirmat pe Twitter faptul ca artista americana va inregistra un nou album de studio, primul dupa "Hard Candy" din 2008, ce a inclus colaborari ale Madonnei cu Timbaland si Pharrell Williams.

Cel mai recent single original lansat de Madonna a fost "Celebration", inclus pe albumul - un material "greatest hits" - cu acelasi titlu, ce a aparut pe piata in 2009.

"Hard Candy" a fost ultimul album de studio pe care Madonna l-a realizat in colaborare cu casa Warner Music, scrie MEDIAFAX.

Madonna a semnat apoi un contract revolutionar, pe 10 ani, pentru 120 de milioane de dolari, cu promotorul Live Nation, care trebuie sa se ocupe de inregistrarea albumelor, de activitatile de merchandising si de organizarea turneelor artistei.


Descrisa de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume.

  • In martie anul trecut, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.