Regizorul David Lynch va deveni, incepand din toamna acestui an, proprietarul unui club de noapte din Paris, inspirat de clubul de noapte care a aparut in filmul sau "Mulholland Drive".

In filmul "Mulholland Drive" din 2001, in care au jucat Naomi Watts si Laura Elena Harring, celebrul regizor american a creat pe platourile de filmare decorurile pentru Club Silencio, un club de noapte si totodata cinematograf, scrie MEDIAFAX.

David Lynch va realiza designul si pentru replica reala a acestui club fictiv. La fel ca in film, clubul din Paris va fi dotat cu o sala de proiectii cinematografice, al carei design va fi conceput chiar de catre Lynch.

  • Club Silencio va fi inaugurat in capitala Frantei in luna septembrie

David Lynch este un regizor american in varsta de 64 de ani, autor al unor filme celebre precum "Omul elefant/ Elephant Man" (1980), "Catifeaua albastra/ Blue Velvet" (1986) si "Calea Misterelor/ Mulholland Drive" (2001).

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.