Faptul ca Dakota Fanning este inca minora nu a fost o problema pentru Marc Jacobs, ci, din contra a intrunit calitatile perfecte pentru o "Lolita contemporana".

Acesta a ales-o pe tanara actrita sa fie imaginea noului sau parfum”Oh, Lola!” iar reclama de promovare a produsului ne duce cu gandul la romanul lui Vladimir Nabokov, "Lolita".

Imbracata intr-o rochie, gen polka, cu buline, Dakota Fanning este fotografiata tinand parfumul intre picioare.

"Cand ne gandeam pe cine sa folosim in reclamele pentru „Oh, Lola” tocmai vazusem „The Runaway” (n.r. in care joaca si Dakota Fanning) … Am stiut ca ea poate fi aceasta Lolita contemporana, seducatoare si in acelasi timp dulce”, a declarat designerul Marc Jacobs, potrivit DailyMail.

  • Romanul"Lolita" este renumit atat pentru stilul inovator, cat si pentru subiectul controversat: naratorul cartii si protagonistul, Humbert Humbert, devine obsedat sexual de o fata de 12 ani, cu numele de Dolores Haze.

Romanul a fost ecranizat de doua ori, prima data in 1962, de Stanley Kubrick si a doua oara in 1997, de Adrian Lyne. Cea de-a doua ecranizare i-a avut ca protagonisti pe Jeremy Irons si Melanie Griffith iar micuta Dolores 'Lolita' Haze a fost interpretata de Dominique Swain.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.