Actrita americana Tori Spelling a fost implicata intr-un accident de automobil mai putin obisnuit, dupa ce a lovit un zid din incinta unei scoli din Los Angeles, in timp ce era urmarita de un paparazzo.

"Un paparazzo m-a urmarit azi (luni, n.r.), in timp ce imi duceam copiii la scoala", a declarat actrita americana intr-un mesaj postat pe Twitter.

"Am incercat sa scap de el si am provocat un accident destul de grav. Am daramat un intreg perete al scolii", a adaugat aceasta.

Din fericire, Tori Spelling, in varsta de 38 de ani, care va deveni mamica pentru a treia oara in toamna acestui an, si cei doi copii ai ei - Liam, in varsta de patru ani, si Stella, in varsta de doi ani si jumatate - nu au fost raniti.

"Tori este foarte zguduita de incident, insa atat ea, cat si copiii se simt bine. Vor merge oricum la medic pentru a fi consultati",
a declarat agentul de presa al actritei americane, potrivit MEDIAFAX.

Un prieten al actritei a descris incidentul: "Fotograful a urmarit-o pe aleea din incinta scolii. Ea a tras pe dreapta pe alee si a incercat sa scape de el. Apoi a dat inapoi si a lovit acel zid".

"El a incercat chiar si atunci sa faca poze",
a declarat Tori Spelling intr-un alt mesaj postat pe Twitter. "Din fericire, zece mamici care erau acolo l-au alungat. Pana unde se poate merge cu asta? Pana cand cineva va muri, pentru ca paparazzi sa se opreasca?", a mai scris actrita.

Potrivit aceluiasi prieten al actritei, atat automobilul condus de Tori Spelling, cat si zidul lovit au suferit avarii minore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.