Impactul negativ al filmelor asupra publicului este din nou dezbatut. Iata cateva filme pe care nu este recomandat sa le urmariti daca sunteti inclinati spre sensibilitate si depresie.

Lista care urmeaza este una scurta si cuprinde cateva din peliculele care au provocat reactii extreme, potrivit procinema.ro.

Avatar, filmul cu cele mai mari incasari din istorie, si-a bulversat cu universul utopic prezentat. In urma vixzionarii, spectatorii s-au plans de stari depresive si ganduri sinucigase. Majoritatea persoanelor s-au declarat triste pentru ca nu pot vizita planeta Pandora! [Avatar a facut prima victima in Romania].

Si pelicula "Requiem for a dream" (2000) este fara Happy End in randul publicului, cu povestea a patru personaje care duc o lupta cu propriile dependente pentru a scapa din lumea iluziilor. Fiecare imagine din film exprima mizeriza sufleteasca si fizica in care acestia traiesc.


" Million Dollar Baby" prezinta povestea unei chelnerite care s-a mutat in Los Angeles pentru a deveni campioana de box. Mai mult, ea isi doreste sa fie antrenata de legendarul antrenor Frankie Dunn. Filmul este o poveste profunda despre hotarare, putere si dragoste, puse mai presus de curajul celor din lumea boxului profesionist.
Este filmul in care Clint Eastwood plange, deci garantat ca vei amuti la final!


"La Strada"
(1954), in regia lui Federico Fellini, va va da fiori cu siguranta. Rolul interpretat de Anthony Quinn, un circar violent care cumpara o tanara de la mama sa, pe care bate pentru a-si manifesta iubirea pentru ea, este poate unul dintre cele mai puternice din cariera actorului.

Vezi mai multe filme depresive pe procinema.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.