Legenda cantecului italian si cantareata Paula Seling vor sustine un concert, duminica, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti.

O legenda a cantecului italian, Al Bano va canta din nou pentru publicul roman, insa pentru prima data pe scena Salii Palatului, intr-un concert de minimum doua ore, sustinut 100% live impreuna cu band-ul sau de instrumentisti, la care se vor adauga trei voci backing.

Din programul concertului de la Sala Palatului nu vor lipsi eternele sale hituri, dar si cantece mai noi, in orchestratii moderne. Dupa colaborarile precedente de la Festivalul Callatis, Al Bano o va avea din nou invitata pe scena pe Paula Seling, impreuna cu care va interpreta partiturile sustinute initial de Romina Power, in cantecele care au facut istorie: "Felicita", "Sempre, sempre", "Ci sara", "Sharazan", "Liberta", potrivit MEDIAFAX.


"O cantareata exceptionala, Paula Seling, cu care sunt fericit sa cant impreuna de fiecare data cand am ocazia. Orice popor s-ar mandri cu o artista ca ea"
, spune Al Bano despre Paula Seling:

La randul sau, Paula Seling afirma: "As fi ipocrita daca as spune ca nu am emotii si acum, la al nu stiu catelea concert impreuna cu Al Bano si la al mult mai multelea concert din viata mea. Alaturarea de un mare artist, cum este Al Bano, nu poate decat sa sporeasca aceste senzatii".

Al Bano a sustinut mai multe concerte in Romania. In 2009, el a primit si titlul de Ambasador Onorific al Bucurestiuluil, de la primarul general Sorin Oprescu
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.