Actorul ia in considerare aceasta varianta pentru anul 2013, cand va fi incheiat socotelile cu serialul 30 Rock.
Intentia lui Alec Baldwin de a candida la Primaria orasului New York este cat se poate de serioasa, dupa cum a declarat un prieten al acestuia pentru The Daily. Se pare ca actorul, castigator de Emmy, intentioneaza sa-si depuna candidatura la primaria New York City peste 2 ani, cand se va incheia mandatul lui Michael Bloomberg.

Starul emisiunii 30 Rock a aratat in repetate randuri apetit pentru viata politica iar acum pare sa fi ajuns la un moment oportun de a se lansa ca politician. Pentru aceeasi functie urma sa candideze congresmanul democrat Anthony Weiner, care insa a fost nevoit sa se retraga din viata publica in urma scandalului cu fotografiile sexy care a izbucnit foarte recent.

Potrivit The Telegraph, Weiner a postat pe internet mai multe imagini ale sale, in atitudini perverse, pentru cel putin sase femei membre ale unor retele de socializare. Desi demnitarul si-a recunoscut faptele, la aflarea vestii ca sotia sa Huma Abedin este insarcinata, fiindu-i ceruta demisia din Congres.

  • „Asta schimba datele cursei. Dinamica s-a schimbat” a declarat Alec Baldwin, potrivit Huffington Post.

"Democratii au nevoie de un candidat cu o personalitate puternica si Alec ar putea fi persoana potrivita", sustine o sursa din cadrul partidului. Iar cel care il reprezinta pe Alec in fata opiniei publice, Matthew Hiltzik, crede ca varianta candidaturii „nu este deloc exclusa”.

Baldwin este un democrat ardent si l-a sustinut pe Barack Obama in 2008, in cursa sa pentru presedintie. Americanul in varsta de 53 de ani a vorbit si cu alte ocazii despre dorinta lui de a e implica in activitatea politica dupa ce va fi parasit emisiunea 30 Rock, anul viitor.

„Nu exista limita de varsta pentru functia respectiva, e ceva ce m-ar tenta sa fac la un moment dat”
spune Baldwin. Si incheie cu ceea ce ar putea insemna o prima definire a programului sau electoral: „Sunt convins ca oamenii vor sa creada cu tarie in cineva care cunoaste in profunzime problemele clasei mijlocii si care ar putea deveni primarul orasului lor”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.