Au trecut aproape 10 ani de la ultimul album semnat de No Dubt, cinci ani de cand Gwen Stefani si-a lansat ultimul album solo si doi ani de la ultima reuniune a grupului, insa acum No Doubt este pe cale sa revina.

Gwen Stefani a marturisit ca perioada ei de glorie in calitate de cantareata solo se apropie de final.

"Acela a fost doar un moment in timp. A durat putin mai mult decat credeam noi, pentru ca ma aflam intr-o perioada plina de inspiratie. In viata, trebuie sa faci acele lucruri care se manifesta la un moment dat, iar totul va iesi asa cum trebuie", a declarat cantareata pentru Entertainment Weekly.



Anul trecut, Gwen Stefani & Co anuntau pe contul de Twitter ca “4 dintre noi suntem impreuna astazi in Hollywood, inregistrand piese pentru noul album ND”.

No Doubt nu au mai cantat live din 2004, iar ultimul lor album, "Rock Steady", a fost lansat in 2001. Pe parcursul anului 2008, membrii trupei au intrat in studio pentru a realiza un nou album, insa solista Gwen Stefani nu a participat la toate inregistrarile, deoarece a nascut in luna august, potrivit 9AM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.