Florence Welch, solista grupului Florence and the Machine, este "muza" care a inspirat, prin increderea si caracterul ei puternic, cea mai recenta colectie a casei Gucci.

Increderea si caracterul puternic al solistei britanice au reprezentat sursele de inspiratie pe care Frida Giannini, directorul de creatie al companiei Gucci, a dorit sa le includa in creatiile vestimentare ce fac parte din colectia toamna/iarna 2011 a renumitei case italiene, informeaza contactmusic.com.

"Atunci cand am creat aceasta colectie, ma gandeam la o muza puternica si misterioasa. Florence Welch este o astfel de femeie. Am cunoscut-o la Los Angeles, la editia din acest an a galei de decernare a premiilor Grammy, si am fost captivata de personalitatea ei.

Are o personalitate puternica, iar concertele ei sunt fascinante. Are, totodata, acel look increzator, care merge mana in mana cu stilul feminin promovat de casa Gucci", a declarat Frida Giannini.

Creatoarea italiana, care sarbatoreste anul acesta aniversarea cu numarul90 a casei Gucci, i-a ales in trecut pe Mark Ronson, Rihanna si James Franco pentru a aparea in campaniile Gucci, iar in opinia ei, succesul acestor evenimente a demonstrat faptul ca a avut mult fler atunci cand a venit vorba de a descoperi noi talente.

"Am lucrat cu toti trei inainte ca ei sa devina atat de celebri pe cat sunt in prezent. Gucci a avut succes construind o punte intre trecut si prezent. Avem un trecut bogat, dar intotdeauna avem privirile indreptate si spre viitor, iar aceste colaborari exemplifica perfect acest lucru", a declarat Frida Giannini pentru Dazed Digital.

Florence Welch
este solista grupului britanic Florence and the Machine, al carui stil combina armonios mai multe genuri muzicale, bazandu-se cu precadere pe soul, indie rock si pop.

Albumul de debut, "Lungs", lansat in 2009, a fost extrem de bine primit atat de public, cat si de criticii de specialitate, fiind desemnat "cel mai bun material discografic britanic" la gala BRIT Awards din 2010. Florence Welch a fost nominalizata la cea de-a 53-a editie a premiilor Grammy la categoria "cel mai bun artist debutant".

Citeste si:
Părinții din Anglia, inspirați de David Bowie și familia...
Părinții din Anglia,...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.