Situatie inedita pentru instantele din Romania la procesul de divort al printesei Brianna Caradja.

Fostul ei sot , Perry Zizzi Vito, a anuntat ca are doi copii, care s-au nascut in timpul casniciei.

“Din propriile declaratii a zis ca a adoptat copiii, iar acum, in sedinta de astazi, a revenit si a zis ca nu a adoptat niciun copil, ca sunt copii lui cu o femeie. Acum inteleg ca partenerul lui de viata nu mai este un barbat, ci este o doamna”, a declarat Brianna Caradja.

Astazi, Perry Zizzi Vito a depus in instanta certificatele de nastere ale copiilor, si, desi nu apare numele parintilor, micutii gemeni, nascuti in aprilie 2010, au nume priniciar.

Cel mai ciudat lucru ar putea sa fie momentul in care instanta va trebui sa dispuna care dintre cei doi soti se va ocupa in continuare de cresterea micutilor. Practic, fostul sot al printesei ar putea cere pensie alimentara in cazul in care micutii vor ramane la el.

  • Printesa Caradja, victima unui 'vanator' de ovule?

In 2008, presa scria ca Brianna Caradja si cel de-al treilea sot, avocatul american Perry Zizzi Vito, nu au petrecut, in realitate, nici macar o noapte impreuna, iar casatoria lor a fost doar un paravan, scopul real fiind acela ca Brianna sa ofere ovule, pentru nasterea unui copil ce urma sa fie crescut de sotul ei si amantul acestuia.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.