Dupa ce anul trecut si-a relansat cariera, se zvonea ca Lauryn Hill se pregateste sa scoata pe piata si cel de-al doilea album, insa acum va trebui sa amane acest lucru. Afla de ce.

In timpul unui concert sustinut in Detroit's Chene Park, cantareata a anuntat ca este insarcinata cu cel de-al saselea copil al ei si al lui Rohan Marley.

Cei doi mai au impreuna cinci copii: Zion, in varsta de 14 ani, Selah, 13 ani, Joshua, 9 ani, John, 8 ani, si Sarah, in varsta de trei ani, scrie DailyMail.

In urma cu doua luni, Lauryn Hill a glumit spunand ca este “cea mai fertila femeie din America".

Dupa succesul inregistrat cu trupa Fugees, cantareata si-a lansat primul album solo in 1998, "The Mis-Education Of Lauryn Hill", care i-a adus cinci premii Grammy.

De atunci, Lauryn a preferat sa puna cariera pe un plan secund pentru a se ocupa de familia ei iar anul trecut a revenit pe scena muzicala promitand un nou album. Acum trebuie sa mai asteptam un pic pana o sa vedem un nou material semnat de celebra cantareata.

Lauryn Hill - Turn Your Lights Down Low (Live) de Schutzengerl1205


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.