Finala concursului "Britain's Got Talent" a fost castigata de cantaretul Jai McDowall. Dansatorul roman Razy Gogonea s-a situat pe locul al patrulea in clasamentul final.

Jai McDowall a atras 29,1% din voturile telespectatorilor show-ului "Britain's Got Talent", castigand cel de-al cincilea sezon al concursului"Britain's Got Talent", in finala caruia s-au calificat 10 concurenti, printre care si romanul Razy Gogonea. Acesta din urma si-a atras aprecierea publicului, dar si a juriului emisiunii, prin mai multe numere de dans ale caror coregrafii au fost inspirate din filmele din seria "Matrix".

Pe locul al doilea in clasamentul final s-a situat cantaretul in varsta de 12 ani Ronan Parke, care a atras 26,7% din voturile telespectatorilor, iar pe locul al treilea s-a clasat grupul de baieti interpreti New Bounce (8,9% din voturi), scrie dailymail.co.uk.

Romanul Razy Gogonea, in varsta de 28 de ani , s-a situat pe locul al patrulea in finala "Britain's Got Talent", cu 8,4% din voturi..

Potrivit dailymail.co.uk , desi ceilalti membri ai juriului au apreciat prestatia dansatorului roman, Simon Cowell, probabil cel mai renumit producator de televiziune din lume, i-a reprosat lui Razy Gogonea la finalul prestatiei sale: "Am spus ca voiam sa vad ceva diferit, insa nu am vazut asa ceva. Iar finalul a fost o adevarata nebunie. Te-ai transformat dintr-un dansator intr-un artist de circ. Iar la final, nu ai putut sa aprinzi focul"

Clasamentul finalistilor:
LOCUL 10 JEAN MARTYN

LOCUL 9 LES GIBSON

LOCUL 8 JAMES HOBLEY

LOCUL 7 STEVEN HALL

LOCUL 6 PAU GBEGBAJE

LOCUL 5 MICHAEL COLLINGS

LOCUL 4 RAZY GOGONEA

LOCUL 3 NEW BOUNCE

LOCUL 2 RONAN PARKE

LOCUL 1 JAI MCDOWELL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.