Nights.ro implineste 10 de ani de evenimente de calitate, de petreceri cu cei mai buni DJ-i din lume si 10 ani de premii pentru industria clubbing. Esti pregatit de petrecere?

Pentru editia jubiliara din data de 11 iunie, petrecerea se muta la Arenele Romane, locatie mai incapatoare si mai adaptata pentru un eveniment pe masura.

Din line-up fac parte PETRE INSPIRESCU, NIMA GORJI, BORIS WERNER, NEGRU, PAGAL, PITICU, MAHONY & BOg, GREEG, DEREK b2b OLIVIU si multi altii.

CONCURS: Castiga o invitatie dubla la eveniment

In cei 10 ani de activitate, nights.ro a sustinut industria clubbing cu noutati si petreceri, fiind alaturi de talentele locale, DJ-i tineri care merita o sansa pentru a ajunge la nivelul de vedeta internationala.

Nights.ro garanteaza ca "muzica ramane esenta care ne uneste la fiecare party, la fiecare 1 mai, la toate after-urile, evenimentele, podcasturile...si ne va uni inca cateva decenii de acum incolo".

Vezi cine mai vine la petrecere


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.