Actrita romanca a jucat, aseara, pe Broadway, New York, in spectacolul "O noapte furtunoasa", al Operei Comice pentru Copii din Bucuresti, informeaza un comunicat.

Joi seara, artistii Operei Comice pentru Copii au sustinut o reprezentatie a musicalului "O noapte furtunoasa" pe scena celebrei Town Hall de pe Broadway. Spectacolul a fost tradus in limba engleza, iar actrita Stela Popescu a avut o partitura muzicala intitulata "Povesti pentru femei".

  • Artistii romani vor mai sustine inca doua reprezentatii, la New York si Connecticut, cu spectacolul de muzica si dans "Primavara Magnoliilor".

Vineri, la Sala "Bucharest" din New York, va avea loc, in cadrul programului "Romani pentru romani", recitalul "Primavara magnoliilor" - un mozaic muzical coregrafic, cu slagare romanesti si internationale, arii de opera, cantonete, dansuri incendiare.

Pe 5 iunie, va avea loc acelasi spectacol la Connecticutt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.