Conflictul dintre Andreea Marin si Cornelia Catanga, mediatizat saptamana trecuta, este departe de a se stinge. Cearta s-a iscat ca urmare a faptului ca solista s-a considerat jignita de modul in care a fost tratata la emisiunea "Surprize, surprize", cand a fost invitata alaturi de sotul ei, Aurel Padureanu, sa cante pentru a-i face o bucurie lui Paulo Coelho. Melodia interpretata de Catanga a fost intrerupta de un calup de publicitate, iar duetul Aurel Padureanu - Paulo Coelho a avut loc numai in studio.

Catanga s-a plans presei si, coincidenta sau nu, in ziua in care au aparut articolele despre acest scandal ea a primit un mesaj "murdar". "Cum se face ca marti, cand au aparut articolele in care m-am plans asupra nedreptatii care mi s-a facut, la orele 14:50 am primit un mesaj, dupa un numar de Connex, inchis acum, si care era formulat ca si cand o avea ca expeditor pe Andreea Marin si in care sunt jignita eu si etnia din care fac parte? Totusi, refuz sa cred ca ea este autoarea acestui mesaj trimis dupa o cartela oarecare, mai ales datorita vulgaritatilor folosite in text", spune Catanga. De cealalta parte, Andreea Marin sustine ca nu s-ar fi coborat la asa ceva si insinueaza ca solista isi putea trimite si singura mesajul! Catanga promite ca o da in judecata pentru aceasta declaratie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.