Pentru prima data, Barbara Sinatra vorbeste de viata alaturi de celebrul cantaret Frank Sinatra.

Intr-un interviu pentru promovarea noii sale carti autobiografice, “Lady Blue Eyes: My Life With Frank”, Barbara Sinatra a dezvaluit detalii din viata celui care i-a fost alaturi timp de 22 de ani, scrie DailyMail.
.
Barbara a povestit ca artistul era obsedat de curatenie si facea aproximativ 12 dusuri pe zi, insa avea si o slabiciune pentru femei si gin.

"Era un tip care facea aproximativ 12 dusuri pe zi si intotdeauna mirosea a lavanda", a spus Barbara, care si-a amintit si de prima intalnire cu Frank.

"Eram la o petrecere, dar nu l-am recunoscut pe el, ci doar pe cativa dintre prietenii lui si i-am spus ca nu-mi pasa cine este si ca nu vreau sa am de-a face cu betivii, insa sarmul lui m-a dat pe spate si am uitat sa mai fiu dura” , povesteste aceasta, care la momentul respectiv era casatorita cu actorul Zeppo Marx.

Barbara, o fosta animatoare in Vegas, mai povesteste ca artistul isi pierdea complet cumpatul cand se pierdea in sticla de gin si devenea recalcitrant.

“Niciodata nu am stiut cum sa-i controlez toanele, pur si simplu am invatat sa traiesc cu ele. Ginul il facea rautacios. Cand vedeam o sticla de gin pe bar faceam stanga-imprejur si ma inchideam in camera pentru ca nu vroiam sa fiu in preajma lui”,
a mai spus Barbara, care a adaugat ca starul nu-si cerea niciodata scuze pentru iesirile sale.

Cu toate acestea, Barbara spune ca a fost cea mai norocoasa femeie din lume pentru ca i-a fost sotie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.