Englezii au terminat inregistrarile la un nou album pe care-l vor lansa in vara si revin in Romania pentru un al doilea concert.

Potrivit bestmusic.ro, Noisettes concerteaza in Romania, pe 13 august, in cadrul festivalului Summer Well 2011.

Summer Well va fi deci o sansa foarte buna pentru ca fanii sa aculte piese noi, dar asta nu inseamna ca Noisettes nu vor canta si hit-urile care i-au facut celebri - Never Forget You, Don't Upset The Rhythm, Wild Young Hearts sau Every Now And Then.

Din line-up-ul festivalul nu lipsesc Mystery Jets, Graffiti6 si Chew Lips. Restul numelor vor fi anuntate in curand.

  • Noisettes a aparut in anul 2003 la Londra, la initiativa solistei vocale si bassistei Shingai Shoniwa si a chitaristului Dan Smith. In 2007, se lanseaza primul lor album ("What's the Time Mr. Wolf?"), iar cu primul lor turneu, Noisettes incep sa-si consolideze reputatia de trupa cu prestatii live spectaculoase.

Recunoasterea artistica si comerciala vine odata cu lansarea celui de-al doilea album, "Wild Young Hearts". Din acel moment, Noisettes devine una dintre formatiile cele mai difuzate la radiourile din intreaga lume


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.