Formatia si-a inceput activitatea in 2006, bazele fiind puse de Becky (Marea Britanie) si Janin, fost membru al trupelor AB4 si Zebre

In 2009, in timpul unui turneu in Statele Unite ale Americii, Becky decide sa se stabileasca in Toronto. Astfel, in ianuarie 2010, formatiei i se alatura Andreea Lupescu. In prezent, Andreea (voce), Janin (chitara) si Victor Ferezan (bas) formeaza trupa Dekadens.

Emisiunea City Revolution poate fi ascultata, in fiecare miercuri, de la ora 19:00, la CityFM. Cei care iau armele in maini sunt Adrian Despot si DJ Hefe, avand alaturi un invitat surpriza, ce-si asuma rolul de critic al prestatiilor novicilor din muzica romaneasca.

CityFM a fost infiintat in anul 2004, fiind timp de sase ani singurul post de radio de muzica rock din Romania. CityFM emite in Bucuresti si zona metropolitana pe frecventa de 106,2 Mhz, in Sibiu ( 98,3 Mhz) si Roman (91,0 Mhz). De asemenea, poate fi ascultat si online pe www.cityfm.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.