Bogdan Ota din Botosani i-a emotionat profund pe cei trei membri ai juriului, care nu mai stiau cum sa-l laude si sa-l felicite pentru talentul sau.

Tanarul de 33 de ani, care a impresionat intreaga Norvegie, a emigrat anul trecut, in cautarea unei vieti mai bune si si-a lasat in Romania casa, parintii si sotia. Rudele sale au aflat din presa de faptul ca el a participat la "Norvegienii au talent" si au venit la Oslo pentru a-l sustine in marea finala, scrie protv.ro.

“Sunt coplesit! As vrea sa multumesc Norvegiei pentru aceasta sansa minunata si pentru ca m-a adoptat si tuturor norvegienilor, pentru ca m-au tratat ca pe unul de-al lor. Cred ca norvegienii ma iubesc mai mult decat romanii, mi-au facut mai multe fan pages pe Facebook. Nu va pot multumi indeajuns!”, a spus Bogdan Ota, foarte emotionat.

Dupa semifinale, juriul de la "Norvegienii au talent" se intrebau cum de nu l-a vazut Romania? Si acum ne intrebam si noi acelasi lucru: cum de ne scapa printre degete atatea talente?

Citeste si: Romanii au talent si in Marea Britanie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.