Actrita Helen Mirren si-a adjudecat prima pozitie in topul celor mai frumoase femei care nu se mai afla de mult la prima tinerete.

Cu toate acestea, femeile din acest top nu isi arata deloc varsta, ele aratand incredibil desi au trecut de 50 de ani.

Dar sa revenim la topul nostru. Potrivit femalefirst.com, pe locul doi se claseaza fostul model Twiggy, in varsta de 61 de ani iar pozitia a treia ii revine actritei Joanna Lumley, in varsta de 64 de ani.

In top 10 se mai afla si actrita din “Totul despre Sex”, Kim Cattrall si actrita Emma Thompson, in varsta de 52 de ani.

Dupa cum ne asteptam, Helen Mirren s-a declarat neimpresionata de faptul ca se claseaza in fruntea topului celor mai frumoase femei trecute de 50 de ani, spunand ca uraste cand oamenii se concentreaza doar asupra aspectului fizic.

"Ar trebui sa incetam cu asta, pentru ca pune si mai multa presiune asupra femeilor si cu siguranta nu vreau sa fiu implicata in asta … Faptul ca arat bine la varsta pe care o am este irelevant", a declarat actrita, mentionand ca ultimul sau film, “Arthur”, a fost realizat de o echipa formata din femei si ca astfel de amanunte ar trebui sa se afle in centrul atentiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.