Rapperul P. Diddy va primi un premiu special din partea Societatii americane a compozitorilor, creatorilor si editorilor muzicali (American Society of Composers, Authors and Publishers/ ASCAP), pe 24 iunie, la Los Angeles.

Rapperul american va fi premiat pentru talentul sau in calitate de compozitor in cadrul galei ASCAP Rhythm and Soul Music Awards, ce va avea loc la Los Angeles pe 24 iunie, informeaza contactmusic.com.

Muzicianul va fi recompensat cu Founders Award, o distinctie decernata la editiile anterioare unor artisti de renume, precum Stevie Wonder, Billy Joel, Smokey Robinson si Paul McCartney, transmite MEDIAFAX.


"Sa fiu premiat pentru contributia mea adusa muzicii chiar de catre ASCAP, o organizatie care reprezinta interesele creatorilor de muzica, reprezinta o adevarata onoare. Tot ce mi-am dorit sa realizez in cariera mea a fost sa ii fac pe oameni sa danseze si sa le sugerez sa nu fie niciodata multumiti decat atunci cand au dat tot ce e mai bun", a declarat rapperul american pentru Allhiphop.com.

P. Diddy, al carui nume real este Sean Combs, a ajuns un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor si rapper, dar si castigator al unui premiu Grammy. In 2010, el a ocupat pozitia a doua in topul Forbes al celor mai bogati artisti de muzica rap/ hip-hop din lume, cu o avere estimata la peste 346 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.