Surprinsa intr-o discutie cu o prietena, in timp ce il facea praf pe fostul sau iubit, jignindu-l intr-un mod crunt, Bianca Dragusanu si-a cerut scuze fata de el in emisiunea in care este asistenta.

"Nu stiu ce explicatii sa dau. Tu cum ai explica daca cineva te filmeaza la nervi? Chiar si presedintele tarii a facut-o la nervi pe o ziarista "tiganca imputita", a spus ea in emisiunea "Un show pacatos".

Daca la intrarea in platou a parut trista, acuzand faptul ca uneori chiar si ei i se mai ineaca corabiile, apoi si-a revenit si cu mult tupeu a recunoscut: "Eu sunt o fire vulcanica. Daca imi vine sa rad, rad, daca imi vine sa plang, plang, daca ma enervez, injur. Eu spun prostii la nervi."

Intr-un final, a declarat ca ii pare rau pentru acele afirmatii. "Imi cer scuze lui Adrian, pentru ca el este omul care a fost langa mine cand eram singura", in schimb a devenit recalcitranta vizavi de familia lui: "Nu traiesc nici cu maica-sa, nici cu fostele iubite", lasand sa se inteleaga ca putin ii pasa de reactiile lor, potrivit Libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.