Ultimul episod al emisiunii "The Oprah Winfrey Show", in care au fost invitate, de-a lungul anilor, numeroase vedete si care era urmarita de circa 40 de milioane de americani saptamanal, a fost difuzat miercuri, la 25 de ani de la debutul programului pe micile ecrane, informeaza AFP.

In acest episod, care a fost inregistrat marti, in studiourile din Chicago, Oprah Winfrey a lansat un ultim mesaj catre telespectatori:

"Fiecare dintre voi are propria platforma pentru a se exprima. A voastra se afla acolo unde va aflati. Aceea este platforma voastra, cercul vostru de influenta, talk show-ul vostru", a spus vedeta, potrivit MEDIAFAX.

La 57 de ani, Oprah Winfrey este una dintre cele mai bogate femei din America, cu o avere estimata in 2010, de editorii revistei Forbes, la 2,4 miliarde de dolari.

Presa americana considera ca renumita realizatoare americana de culoare a schimbat felul in care oamenii vorbesc si a popularizat un stil de interviu de tip "confesional". Recomandarile ei in ceea ce priveste cartile nou lansate au avut intotdeauna un efect spectaculos asupra vanzarilor.


  • Emisiunea "The Oprah Winfrey Show", liderul de audienta pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, a debutat pe 8 septembrie 1986, pe postul de televiziune ABC.

La revedere, Oprah Winfrey Show!

Episodul final, difuzat miercuri, a fost cel de-al 4.561-lea. Aceasta emisiune de televiziune era urmarita, in medie, de 40 de milioane de telespectatori in Statele Unite si redifuzata in 150 de tari.

Insa Oprah Winfrey nu a parasit lumea televizunii. Ea a lansat in ianuarie propriul post de televiziune prin cablu, OWN, in cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications, care poate fi urmarit in locuintele a peste 80 de milioane de americani. Oprah a recrutat deja cateva staruri de la Hollywood care isi vor prezenta propriile talk show-uri pe acest post: Jenny McCarthy, Rosie O'Donnell si Ryan si Tatum O'Neal. Totodata, cativa actori de prim rang - Julia Roberts, Forest Whitaker si Goldie Hawn - vor regiza si prezenta o serie de documentare pentru postul OWN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.