In urma cu cateva zile, Ashton Kutcher declara ca se simte ca si cum ar fi castigat la loterie dupa ce a primit rolul din serialul de comedie “Doi barbati si jumatate��. Sa fie salariul atat de generos?

Potrivit Wall Street Journal, Ashton a semnat un contract pentru un an de zile cu cei de la Warner Brothers Television pentru suma de 20 de milioane de dolari, adica 750,000 pe episod, plus alte bonusuri.

Desi celor mai multi aceasta suma li se pare uriasa, salariul lui Kutcher este mai mic decat cel pe care il primea Sheen pentru acelasi rol, adica doua milioane de dolari pentru fiecare episod.


Cei mai multi analisti sunt, insa, de parere ca Ashton nu putea semna un contract care sa il fi avantajat mai tare. Daca serialul va scadea in popularitate in urmatorul an el va putea sa plece linistit acasa cu cele 20 de milioane fara sa se teama de faptul ca imaginea lui va fi afectata pe termen lung.

Daca popularitatea show-ului va creste odata cu venirea lui, el va putea renegocia si obtine o suma si mai mare de bani negocierile fiind deschise totodata si pentru sezoanele ulterioare ale serialului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.