Piesa este inclusa pe coloana sonora a lungmetrajului `Days Of Grace`, ce a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes 2011.

Melodia inregistrata de Scarlett cu Massive Attack este un cover dupa celebra piesa `Summertime`, interpretata de Janis Joplin.

Potrivit BestMusic, Scarlett Johansson nu este la primul contact cu muzica. Ea a inregistat in 2008 un album de coveruri, intitulat `Wherever I Lay My Head`, iar un an mai tarziu a scos un disc in colaboarare cu Pete Yorn, `Break Up`. Recent, Scarlet Johansson a interpretet o piesa, denumita `One Whole Hour`, pentru documentarul despre autism `Wretchers & Jabberers`.


  • Potrivit NME, filmul, care a avut recent premiera la Cannes, prezinta povestile spuse de trei personaje, in timpul a trei editii ale Cupei Mondiale la fotbal.

Scarlet Johansson va aparea intr-un film cu superieroi, in 2012, The Avengers, alaturi de Samuel L Jackson si Robert Downey Jr.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.