Kathryn Bigelow va regiza un lungmetraj despre operatiunea trupelor de elita americane care au reusit sa il ucida pe Osama Ben Laden, pe 2 mai, in Pakistan.

"Columbia Pictures a achizitionat drepturile de distributie in Statele Unite ale Americii a urmatorului film ce va fi realizat de laureata premiului Oscar Kathryn Bigelow si de Mark Boal, scenaristul lungmetrajului «The Hurt Locker», desemnat cel mai bun film al anului 2010 de Academia de film americana", a anuntat intr-un comunicat de presa Amy Pascal, copresedinta a grupului Sony Pictures Entertainment, potrivit MEDIAFAX.

Acest film, care nu are deocamdata un titlu, va descrie operatiunea secreta condusa de fortele speciale americane, pe 2 mai, pentru a-l captura pe liderul organizatiei teroriste Al-Qaida.

Potrivit presei americane, Kathryn Bigelow si Mark Boal lucreaza inca din 2008 la acest proiect - initial, ei doreau sa descrie in filmul lor operatiunile de depistare a inamicului numarul 1 al Statelor Unite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.