Daca pana acum posteriroul lui Jennifer Lopez era modelul multor femei care apelau la chirurgia estetica acum doamnele si domnisoarele au un nou model.

Fundul Pippei Middleton este din ce in ce mai cerut cand vine vorba de operații chirurgicale ale posteriorului. Medicii plasticieni din Marea
Brotanie marturisesc ca cererile femeilor de a avea un fund ca sora lui Kate Midleton au crescut cu 500%, scrie metro.co.uk.

Fenomenul Pipa a devenit o senzatie si in SUA unde medicul Constantino Mendieta sustine ca si el a observat o cerere tot mai mare pentru fundul acesteia.


Sursa foto: Facebook / Fan photos from Pippa Middleton


Philippa (Pippa) Middleton, sora printesei Kate, a primit din partea unui producator de filme pornografice american o oferta de 5 milioane de dolari pentru o singura scena jucata intr-o pelicula pentru adulti.

  • Pippa a fost domnisoara de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate) cu printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie, la Londra.

Tanara in varsta de 27 de ani a facut senzatie in timpul nuntii, devenind peste noapte cea mai dorita domnisoara din Marea Britanie.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.