Fosta membra a trupei Andre a adus pe lume in aceasta dimineata o fetita perfect sanatoasa.

Andreea a nascut prin cezariana o fetita de 2,6 kilograme, care a primit nota 10 la nastere, informeaza stirileprotv.ro.

De curand, cantareata a trecut printr-o drama, dupa ce viitorul ei socru, omul de afaceri Constantin Spak, s-a sinucis. Andreea urmeaza sa se casatoreasca cu unul dintre fiii lui Spak, Traian.


  • Andreea s-a facut remarcata in toamna anului 1998, cand au fost puse bazele trupei Andre, formatie in care a cantat alaturi de Andreea Balan, scrie showbiz.ro.

Cu versurile scrise de Andreea Antonescu dupa ideea "The boy is mine" ( interpretata de Monica & Brandy ), "La intalnire" este piesa care-l convinge pe Dan Popi sa semneze contractul. Apare primul album care poarta numele piesei. Vara anului 1999 este momentul decisiv. "Andrelele" reusesc sa cucereasca definitiv publicul romanesc cu piesa "Libera la mare".

In prezent, Andreea a ales o cariera solo si scoate piese sub pseudonimul "Miss Ventura".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.