LifeStar 23 Mai 2011 18:09
Actrita americana Jessica Alba a declarat ca intentioneaza sa adopte metoda nasterii sub hipnoza (HypnoBirthing, n.r.), deoarece isi doreste sa aiba parte de o nastere linistita.

Actrita a folosit aceasta tehnica si la nasterea fetitei ei Honor si doreste sa apeleze din nou la aceeasi metoda, informeaza MEDIAFAX.

"In principiu, sotul meu ma conduce catre un fel de transa. Imi spune: «esti relaxata si plutesti pe un nor in timp ce intri in travaliu si incep contractiile»", a declarat actrita americana in emisiunea de televiziune prezentata de Ellen DeGeneres.

"E un fel de meditatie asistata. Ma concentrez asupra respiratiei si a starii de relaxare, pentru ca, atunci cand esti tensionata, lucrurile se agraveaza iar travaliul devine dureros. Am facut deja acest lucru cand am nascut-o pe Honor"
, declarat Jessica Alba.

Actrita a anuntat in luna februarie ca este din nou insarcinata, iar bebelusul se va naste in a doua parte a acestui an.

Jessica Alba si sotul ei, Cash Warren, au deja o fetita, Honor Marie, nascuta in iunie 2008, la o luna de la casatorie, celebrata in California.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.