LifeStar 23 Mai 2011 17:41
Printul William si Kate si-au incheiat luna de miere petrecuta in Seychelles, dupa 10 zile, parasind arhipelagul din Oceanul Indian vineri, potrivit unui comunicat al Casei Regale britanice.

Reprezentantii Casei Regale au mai declarat pentru People ca cei doi au avut o vacanta "memorabila" in Seychelles, un adevarat paradis, informeaza people.com.

William si Kate "s-au bucurat foarte mult de timpul petrecut impreuna si sunt recunoscatori guvernului din Seychelles pentru ca i-a ajutat sa aiba o luna de miere de 10 zile atat de speciale si memorabile", potrivit comunicatului, citat de MEDIAFAX.

Oficialitatile nu au precizat cand se va intoarce William la lucru, ca pilot de elicopter, in Tara Galilor.

William si Kate urmeaza sa ia parte la celebrarea celei de-a 85-a aniversari a reginei Elisabeth a II-a, pe 11 iunie, ce va fi urmata de serbarea zilei de nastere a sotului ei, printul Philip, pe 12 iunie.

Printul William si sotia sa Catherine, care au primit titlurile de duce si ducesa de Cambridge, cu putin timp inainte de casatoria lor de pe 29 aprilie, la Londra, au hotarat sa nu plece in luna de miere imediat dupa nunta, iar printul britanic a revenit la munca, el fiind pilot de salvare la baza Royal Air Force de pe insula Anglesey din Tara Galilor, unde este stationat din toamna anului trecut.

Cuplul regal a plecat in luna de miere pe 10 mai, destinatia aleasa reprezintand un adevarat "secret de stat" si fiind subiectul multor speculatii. Tabloidul The Daily Mail a anuntat atunci ca William si Kate au plecat in insulele Seychelles, unde ar fi inchiriat o insula.

Printul William si Kate Middleton s-au casatorit pe 29 aprilie, la catedrala Westminster din Londra, evenimentul avand o audienta globala estimata la circa 2 miliarde de oameni si atragand aproximativ un milion de persoane pe strazile Londrei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.