LifeStar 23 Mai 2011 17:22
Formatia britanica East 17 se va reuni si va pleca in turneu, insa fara liderul trupei, Brian Harvey, care a fost inlocuit dupa ce a fost acuzat ca ar fi sabotat reintoarcerea pe scena a grupului.

Formatia East 17 a devenit celebra in anii '90, dar dupa mai multe controverse, printre care pledoaria lui Brian Harvey pentru utilizarea drogurilor, grupul s-a despartit in 1999, informeaza contactmusic.com.

Dupa ce s-au reunit in 2006, East 17 s-au despartit din nou.

Membrii trupei - Brian Harvey, Tony Mortimer, John Hendy si Terry Cold - s-au decis anul trecut sa se reuneasca, dar au existat mai multe certuri cu privire la Harvey, care, in cele din urma a fost exclus din formatie, din cauza ca nu aparea la concerte si repetitii, scrie MEDIAFAX.

Astfel, Tony Mortimer, John Hendy si Terry Cold au decis sa il coopteze in formatie pe Blair Dreelan si deja isi fac planuri de concerte pentru luna iulie a acestui an.

"Prieteni, este timpul sa lamurim niste lucruri asa cum ne-ati cerut. East 17 era gata sa se intoarca pe scena, dar Brian nu a venit la repetitii si la studio si anula concerte inainte sa avem sansa de a le organiza. Brian distrugea orice sansa a formatiei de a avea succes din nou, astfel incat trebuia sa luam o decizie nu numai pentru noi, ci pentru voi - fanii. Ii dorim lui Brian tot norocul in viitor. Le transmitem multa dragoste sustinatorilor nostri"
, se arata pe pagina de Facebook a formatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.