Trupa finlandeza Amorphis revine in Romania si va concerta la Sibiu, pe 8 noiembrie, si la Bucuresti, pe 9 noiembrie, in cadrul turneului de promovare a celui mai nou album al sau, "The Beginning of Times", informeaza organizatorii, Artmania.

Noul album Amorphis, al zecelea din discografia trupei, va fi lansat pe 27 mai.

Romania se numara printre tarile incluse in prima parte a turneului "The Beginning of Times", programat sa inceapa in iunie si sa se incheie in 2012. Pentru fanii romani, Amorphis sustine doua concerte - la Sibiu, in Oldies Pub, pe 8 noiembrie, si la Bucuresti, in Silver Church Club, pe 9 noiembrie, transmite MEDIAFAX.

In deschiderea concertelor celebrei formatii, atmosfera va fi intretinuta de doua trupe ce au fost special invitate de Amorphis pentru a creste tensiunea show-ului. Primul concert are loc de la ora 20.00, iar accesul publicului se face incepand cu ora 19.00.

"The Beginning Of Times", albumul cu numarul zece in discografia Amorphis, este considerat de finlandezi drept cel mai ambitios proiect realizat in peste 20 de ani de existenta. Noul album Amorphis, inspirat din mitologia finlandeza, pune in centrul sau figura legendara a eroului Väinämöinen, a carui poveste fascinanta este transpusa in cuvinte de catre Pekka Kainulainen, unul dintre cei mai apreciati reprezentanti ai artei contemporane finlandeze. Pe parcursul celor 12 piese, fanii se intalnesc cu binecunoscuta melancolie dark rock Amorphis si cu emotiile intense nascute din naturaletea si din pasajele mai agresive ale noilor linii melodice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.