Woody Allen, Ethan Coen si scenarista Elaine May au scris scenariile pentru trei minipiese de teatru intr-un singur act, jucate impreuna in acelasi spectacol, ce va avea premiera pe Broadway (New York) in a doua jumatate a acestui an.

Actorul John Turturro, unul dintre preferatii fratilor Ethan si Joel Coen, va regiza acest proiect, intitulat "Relatively Speaking".

Woody Allen a declarat pentru The New York Times ca piesa se va intitula "Honeymoon Hotel", scrie MEDIAFAX.

Cineastul american a precizat ca productia sa va fi "o comedie mare, creata pentru a-i face pe oameni sa rada, nu pentru a revigora valorile sociale".

Ethan Coen - care a regizat si produs cu fratele sau Joel filme celebre precum "Nu exista tara pentru batrani" si "Fargo" - isi va face debutul pe Broadway cu aceasta minipiesa, intitulata "Talking Cure".

Piesa scrisa de Elaine May, de doua ori nominalizata la Oscar, pentru "Cum sa ajungi presedinte/ Primary Colors" (1998) si "Raiul mai poate astepta/ Heaven Can Wait" (1978), se intituleaza "George Is Dead".

In 1995, Woody Allen a colaborat cu Elaine May si David Mamet la spectacolul "Death Defying Acts", un spectacol cu trei piese de comedie intr-un singur act, care a fost jucat pe Broadway aproape un an.

  • Spectacolul "Relatively Speaking" va avea premiera pe Broadway in luna octombrie.

Woody Allen, care a debutat pe Broadway in calitate de actor in anul 1969, a declarat ca nu va juca in acest spectacol. Cea mai recenta piesa de teatru pe care a regizat-o cineastul american se intituleaza "A Second Hand Memory", ce a avut premiera in 2004.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.