Actrita a fost prezenta la premiera lungmetrajului lui Roland Edzard "La fin du silence", care a a fost prioectat in sectiunea paralela Quinzaine des Ralisateurs.

Filmul are momentele lui bune de tensiune si de interpretare, insa motivatiile personajelor raman un mister pana la final – un tanar (Franck Falise) e alungat de acasa brusc si tratat violent de propria familie fara sa intelegi pana la capat de unde vine aceasta respingere. In thriller-ul psihologic (asta s-a vrut a fi) al lui Edzard, Maia Morgenstern are rolul principal feminin, al mamei care are de gestionat o familie dificila, cu un copil din afara casatoriei.

Toti locuiesc intr-o cabana undeva in muntii Vosgi si cand o cearta violenta izbucneste, Jean este dat afara din casa. Tanarul se alatura unui grup de vanatori si a doua zi, cand cineva da foc masinei mamei lui, este acuzat si alungat din nou (spectatorului ii scapa, din nou, motivatiile). 

Vezi cum a ajuns Maia Morgenstern sa joace in "La fin du silence" pe Filmreporter.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.