Intr-un mesaj postat pe siteul lor oficial, baietii de la Hotel FM au spus ca Eurovisionul "a fost o experienta dulce-amaruie" si ca nu au nimic de justificat sau criticat.

Acestia au multumit fanilor care i-au sustinut si sunt mandri ca au reprezentat Romania si "ca piesa Change a fost cantata in fata a 37.000 de oameni si ca majoritatea au cantat si au batut din palme in ritmul ei, iar alte cateva milioane de telespectatori s-au bucurat de aceasta melodie", au scris membrii trupei pe siteul lor hotelfm.ro.

"Feedback-ul nostru a fost unul calitativ, si nu cantitativ, asa ca ne da putere sa stim ca Hotel FM a facut o impresie buna"
, spun baiaetii de la Hotel FM, adaugand "Eurovision a fost o experienta dulce-amaruie".

Acestia au precizat ca isi dorec ca peste cativa ani oamenii sa-si aduca aminte de "refrenul piesei CHANGE si puritatea interpretarii, nu de un numar care e departe de-a defini valoarea trupei Hotel FM"

"Nu avem nimic de justificat sau criticat, unele schimbari iau mai mult timp decat altele, dar ne tinem fruntile sus si ne intoarcem mandri de la Dusseldorf, cu mandria fireasca de-a fi reprezentat Romania intr-un show de o asemenea anvergura.

Ne-am intors acasa mai motivati ca niciodata sa lucram la primul nostru album, mai ales ca fanii de abia il astepta si ultimul lucru pe care il dorim este sa ii dezamagim. Fanii nostri sunt obisnuiti cu muzica de calitate si o interpretare impecabila si vrem sa le oferim in continuare acest lucru"

Imediat dupa concurs, baietii de la Hotel FM au declarat ca nu se asteptau la aceasta pozitie: "Am crezut in piesa noastra, am evoluat bine, am fost pregatiti, chiar nu ne-am asteptat la acest rezultat ".

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.