Cantaretele americane Lady Gaga si Madonna sunt verisoare de gradul al noualea, a declarat Chris Child, un expert in genealogia vedetelor de la Hollywood. De cand a explodat pe scena muzicii pop in urma cu doi ani prin piese ritmate si costume de scena provocatoare, Lady Gaga a fost permanent comparata cu Madonna, considerata "regina muzicii pop".

Asemanarile dintre cele doua dive au fost considerate a fi atat de mari, incat la un moment dat Lady Gaga, in varsta de 25 de ani, a fost chiar acuzata ca a plagiat una dintre piesele celebre ale Madonnei, in varsta de 52 de ani.

Potrivit unor documente recente, prezentate de Chris Child, cele doua artiste americane sunt rude indepartate. "Sunt verisoare de gradul al noualea", a declarat Chris Child, expert in cadrul New England Historic Genealogical Society, pentru publicatia Boston Globe.

Dupa cercetari amanuntite, Chris Child a prezentat presei americane o serie de dovezi in sprijinul descoperirii sale, potrivit careia cele doua cantarete ar avea ca stramos comun o familie de fermieri care au parasit Franta si s-au stabilit in provincia Quebec din Canada in anii 1600.

"Cand am vazut ca Lady Gaga are stramosi canadieni de origine franceza, m-am gandit ca ar putea fi ceva interesant acolo", a explicat Chris Child, transmite MEDIAFAX.

Expertul in genealogie a mers astfel pe urma familiilor canadiene de origine franceza "pana in urma cu doua secole in doar cateva minute". Preotii din Quebec au inregistrat toate casatoriile celebrate in aceasta provincie intre anii 1600 si 1900.

Lady Gaga, al carei nume real este Stefani Germanotta, nu a evitat in trecut sa se compare cu Madonna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.