Nicoleta Luciu, care este insarcinata in patru luni, a dezvaluit intr-un interviu pentru Pro TV Magazin ca va avea tripleti.

Actrita din telenovela "Iubire si onoare", de la postul Acasa, a marturisit ca astfel i se implineste visul de a avea cat mai multi copii. Familia Nicoletei a fost foarte fericita cand a auzit vestea cea mare, iar micul Zsolt o pupa tot timpul pe burtica.

Intrebata cum decurge sarcina, Nicoleta Luciu a spus ca nu mai face sport si trebuie sa stea mai mult in pat pentru ca are ameteli, stari de rau si greturi.

Ea are grija sa nu acumuleze multe kilograme, insa a recunoscut ca pofteste la mititei, transmite MEDIAFAX.

Despre planurile de vacanta, Nicoleta spune ca la inceputul lunii iunie va pleca intr-o croaziera cu iahtul prin Croatia, Grecia si Israel, cu sora ei, cel mic si multi prieteni. De altfel, Iuliana Luciu se intelege foarte bine cu Zsolt Jr. si il rasfata tot timpul.

In finalul interviului, Nicoleta spune ca este convinsa ca secretul unei familii fericite este reprezentat de copiii, alaturi de iubire, respect, intelegere, iar in cazul ei si al lui Zsolt se adauga si distanta. Cei doi au timp sa li se faca dor unul de altul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.