Cantareata americana Britney Spears este cea mai recenta celebritate care a ajuns pe lista vedetelor imortalizate intr-un volum de benzi desenate.

Artista americana, a carei ascensiune la statutul de celebritate mondiala si a carei viata privata au fost intens mediatizate in ultimul deceniu, a devenit personajul principal intr-un volum de benzi desenate realizat de editura Bluewater Productions Inc. Aceeasi companie a transpus recent intr-o poveste animata si viata actritei Lindsay Lohan, transmite MEDIAFAX.

Printre celelalte staruri care au avut parte de acelasi "tratament" din partea editurii amintite se numara actorii Kristen Stewart si Robert Pattinson - starurile francizei "Twilight" -, dar si cantareata Lady Gaga.

" Ea este o persoana mult mai complicata decat realizeaza majoritatea oamenilor. Indiferent de prejudecatile pe care le aveti despre ea, vor exista intotdeauna si mai multe surprize si invelisuri care asteapta sa fie dezvelite. Dincolo de cariera ei de cantareata, exista acolo o fiinta umana adevarata care lupta pentru o viata reala, lupta pentru a ramane fidela artei sale si care lupta pentru a fi inteleasa", a declarat Patrick McCray, autorul acestui volum de benzi desenate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.