Cantareata americana Lady Gaga a confirmat faptul ca este din nou singura, dupa ce s-a despartit de iubitul ei, Luc Carl, informeaza contactmusic.com.

Artista americana s-a impacat cu fostul ei iubit, Luc Carl, tobosar intr-o trupa rock, in vara anului 2010, dupa ce au trait despartiti cativa ani.
Recent, Lady Gaga a declarat intr-un interviu ca nu i-a placut niciodata cu adevarat sa faca sex decat dupa ce s-a indragostit de Luc Carl.

Lady Gaga, care descria in trecut iubirea dintre doi oameni ca "o relatie monogama adecvata", a confirmat faptul ca s-a despartit de Luc Carl si ca in prezent nu are niciun iubit, transmite MEDIAFAX.

"Nu am niciun iubit acum si nu am participat in ultima vreme la nicio intalnire cu un posibil viitor iubit", a declarat artista americana intr-un interviu acordat in emisiunea britanica "The Graham Norton Show".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.