Puss in Boots a avut sange de personaj principal de la prima sa aparitie in Shrek, cu ochii umezi de pisoi, vocea disproportionat de puternica si manierele de caballero (sabotate uneori de instinctele de felina).

DreamWorks i l-a dat si, dupa primele 15 minute proiectate pentru cateva zeci de ziaristi la Cannes, in afara festivalului, e aproape sigur ca matul cu accent spaniol are un viitor la fel de luminos&profitabil ca Shrek.

„Are o inima mare, dar un dram de drac in el”, l-a introdus regizorul american Chris Miller, care a mers pe urmele lui Puss in Boots cel dinainte sa-i intalneasca pe Shrek, Fiona sau Donkey.

„Cei mai multi nu stiu ca Puss in Boots a avut multe nume de-a lungul vietii lui: Diablo Gato, Chupacabra, Little Big Cat, Gingerhead Man”. Antonio Banderas, Salma Hayek si Zack Galifianakis sunt vocile principale.

Puss in Boots incepe cu o umbra prelunga care se iveste pe podeaua unui saloon unde cowboy-ii stau la bere. Pare un urias, desigur, dar nu e decat Puss in Boots, mic cat glezna unui cowboy, cu palaria pe ochi si cu mers de Clint Eastwood in Unforgiven. Ii cere barmanului un leche, pe care il leorpaie ca pisoii. E un mercenar, dupa toate aparentele, in cautare de prazi bune, si indata se si iveste..... Citeste continuarea pe FilmReporter.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.