Actorul american Matthew Perry, fostul star din serialul "Prietenii tai/ Friends", s-a internat din nou intr-o clinica de dezintoxicare.

Actorul a declarat intr-un interviu acordat site-ului TMZ.com ca a decis sa faca acest pas deoarece doreste sa isi invinga dependenta de medicamente si de alcool si sa se vindece complet, informeaza contactmusic.com.

"Planuiesc sa dispar din peisaj pentru o luna si sa ma concentrez asupra sanatatii mele, pentru a putea apoi sa-mi continui viata. Acum veti putea sa radeti din nou de mine pe internet", a declarat actorul.

Nu este pentru prima oara cand Matthew Perry, care s-a confruntat cu abuzul de substante interzise si cu dependenta de medicamente prescrise, se interneaza intr-o clinica de dezintoxicare: actorul a apelat la aceasta solutie in 1997 si in 2001, cand s-a imbolnavit de pancreatita, din cauza consumul excesiv de alcool.

Matthew joaca in prezent in serialul de televiziune 'Mr. Sunshine', al carui co-regizor este si spune povestea unui barbat care incepe sa-si reevalueze viata, speriat ca a implinit varsta de 40 de ani.

Oare scenariul serialului l-a pus si pe "Chandler" pe ganduri?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.