Poate intimidat de numarul ziaristilor, poate suficient de obisnuit cu toate capcanele pe care le intinde presa de la Cannes „judecatorilor” doar ca sa-si condimenteze previziunile despre palmares cu declaratiile lui despre filme sau genuri preferate, poate doar el insusi (interviurile lui rare si scurte confirma aceasta ultima ipoteza).

„Sper sa fac o treaba buna”, s-a rezumat sa spuna De Niro pe scena, ieri-seara, la gala de deschidere a Festivalului de la Cannes, despre misiunea de a judeca cele 20 de filme din competitie.

„Vin de 35 de ani la Cannes, imi place aici, ma simt bine. E un festival foarte mare, unic… Imi imaginez ca probabil vor fi situatii in care eu voi prefera un film, ceilalti alte filme, vom discuta, vom negocia, am mai facut asta de doua ori, vom vedea ce iese”, a declarat actorul cu doar cateva ore inainte, la conferinta de presa a juriului, la care Jude Law a stat nemiscat ca o statuie de ceara (putea fi inlocuit lejer cu o copie de la Madame Tussaud), iar Uma Thurman l-a citat pe Tarantino.

Cand un ziarist care s-a gandit probabil sa faca dintr-o conferinta pleostita una memorabila intrebandu-l „Are u talkin to me?” si „Did you fuck my wife?”, De Niro a ridicat din sprancene si a ras cu pofta: „Nu cred. Dar ma opresc aici, altfel merg prea departe”.

Citeste mai multe despre aparitia "uimitoare" a lui Robert De Niro la Cannes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.