Conduc afaceri de miliarde si locuiesc in case de milioane de dolari. Vezi cum arata cele mai scumpe locuinte ale oamenilor de afaceri, potrivit msn.com.
  • Seful Oracle: Casa de 12 mil. dolari
Larry Ellison, CEO al companiei Oracle, a platit in 12 milioane de dolari pentu un teren pe care a construit in urmatorii noua ani casa visurilor sale, in stil japonez. Aflata in orasul Woodside, din California, locuinta sa valoreaza 200 de milioane de dolari si are o suprafata de aproape 750 mp. Seful Oracle Larry Ellison ocupa pozitia a cincea in topul celor mai bogati oameni din lume, realizat de Forbes, cu o avere de 39,5 miliarde de dolari, scrie Wall-Street.ro.

  • Locuinta lui Mark Cuban: 15 mil. dolari

Mark Cuban, proprietarul echipei de backet Dallas Mavericks, locuieste in Texas. Casa sa este evaluata la 15 milioane de dolari si are o suprafata 2.200 mp. Cuban este si co-fondatorul televiziunii HDNet. In 1999, el a vandut Broadcast.com catre Yahoo pentru aproximativ 5 miliarde dolari.

Vezi cat costa si alte case de miliardari pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.