Cantareata Mary J. Blige le ofera fanilor sansa de se intalni si discuta cu starurile preferate in cadrul unei licitatii la care vor lua parte multe vedete.
Cantareata le-a cerut colegilor ei sa o sa ajute sa stranga fonduri in beneficiul fundatiei ei de caritate "Foundation For the Advancement of Women Now" (FFAWN), care ofera burse scolare copiilor dezavantajati din New York, informeaza express.co.uk.

Vedetele care au raspuns la apelul cantaretei se numara Jay-Z, Christina Aguilera si Lady Gaga.
  • Fanii cantaretei Mary J. Blige vor avea posibilitatea de a licita pentru a o intalni pe aceasta pe platourile de filmare ale peliculei “Nina” un film despre viata si cariera celebrei cantarete Nina Simone, in aceasta vara, la Los Angeles.
  • Fanii Christinei Aguilera vor licita pentru a o vedea in carne si oase pe cantareata in timpul inregistrarilor pentru emisiunea de televiziune "The Voice”, in timp ce rapperul Jay-Z ofera fanilor sai sansa de a licita pentru a obtine un internship care le va permite sa lucreze timp de o luna pentru casa lui de discuri, Roc Nation.
  • Fanii Lady Gaga vor avea posibilitatea de a vorbi cu extravaganta cantareata in culisele concertului pe care aceasta il va sustine la New York.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.