Rihanna interpreteaza rolul unei tinere indragostite in cel mai recent clip al ei, avand ca partener de scena un barbat sexy.

Un pat king-sized, undeva la malul marii, draperii albe in vant si Rihanna care arata absolut minunat. Aceasta este reteta celui mai recent videoclip al Rihannei, pentru piesa “California King Bed“, potrivit divercitycafe.ro.

Noul sau single, "California King Bed", extras de pe albumul "Loud" este o balada romantica, fara un scenariu prea complicat, prezentand cuibusorul de nebunii al unui cuplu de indragostiti, compusa si produsa de Priscilla Renea, Alex Delicata si The Runners, scrie billboard.com.

Nu va asteptati sa nasca noi controverse, cum a facut cu " S&M", fiindca decorul romantic si tinutele sumare ale divei, sunt singurele elemente care alcatuiesc imaginea de ansamblu a videoclipului.


Potrivit BestMusic, clipul a fost filmat luna trecuta in Cali, in regia lui Anthony Mandler, cel cu care a colaborat de nenumarate ori (Only Girl, Unfaithful, We Ride, Shut Up and Drive, Hate That I Love You, Take A Bow, Disturbia, Rehab, Russian Roulette, Wait Your Turn, Te Amo).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.