Chris Brown a lansat videoclipul piesei “She Ain't You”, care reprezinta un omagiu adus celui care a insemnat "cea mai mare inspiratie" pentru Breezy.

Mesajul de inceput ne emotioneaza pe toti si ne face sa ne amintim cu drag de extrema sursa de iubire si inspiratie pe care a intruchipat-o Michael Jackson: "Dedicat celei mai mari surse de inspiratie din toate timpurile. Te iubesc" R.I.P. Michael Jackson. 08/29/58 - 06/25/09."

Videoclipul este regizat de Colin Tilley (care semneaza si clipurile "Look At Me Now", "Yeah 3x", "Deuces", "No Bullshit"), iar piesa “She Ain't You”, care are sample din "Human Nature” a lui MJ, se regaseste pe noul album al lui Chris Brown intitulat "F.A.M.E.".

Imaginile in regia lui Colin Tilley il infatiseaza pe Brown excutand o coregrafie inspirata din miscarile lui Michael, alaturi de trupa de dansatori, imbracati in alb si negru, culorile preferate de megastar pentru costumele sale.

Starul R&B a povestit cu ceva timp in urma – intr-un interviu pentru publicatia US Magazine – ca el si Jamie Foxx plecasera in ziua in care MJ a murit spre Staples Center, in Los Angeles, urmand sa se intalneasca cu acesta ca sa repete dansurile pentru show-urile din turneul This is It. “Eram pe drum, cand cineva a sunat si ne-a zis sa mai stam, pentru ca el nu a aparut inca“, isi aminteste Brown. “Si mai tarziu am primit telefonul… a fost devastator!“, spune artistul, unul dintre cei mai mari fani ai acestuia, citat de Utv.

Momentan Breezy se afla in turneul de promovare a noului album in Australia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.