Gunter Sachs, cel de-al treilea sot al actrieti Brigitte Bardot, s-a sinucis la varsta de 78 de ani.

Potrivit familiei acestuia, Sachs a lasat o scrisoare de adio in care isi explica gestul. Acesta a scris ca si-a pus capat vietii pentru ca suferea de o boala incurabila care ii afecta memoria si capacitatea de comunicare, scrie huffingtonpost.com.

Sachs, nepotul mogulului Wilhelm von Opel si fost matematician, economist si fotograf, a devenit un celebru playboy dupa ce s-a insurat cu Brigitte Bardot, in 1966. Acesta i-a cucerit inima frumoasei actrite franceze dupa ce a platit un elicopter care a aruncat in curtea casei acesteia, din Saint-Tropez, sute de trandafiri rosii, scrie aceshowbiz.com.

Cei doi au divortat trei ani mai tarziu insa au pastrat o legatura foarte stransa.

"Brigitte Bardot a fost informata si este daramata. A pastrat o legatura foarte stransa cu Gunter Sachs, care a fost prezent la evenimentul care a marcat 20 de ani de la lansarea fundatiei ei", a declarat un reprezentant al fundatiei actritei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.